Aluat: 250 g faina, 200 g unt, 100g alune caramelizate, 70 g zahar pudra, un plic de zahar vanilat.
Crema: 2 oua, 250 g unt, 150 g zahar, 25 g cacao, 15 g nesscafe.
Glazura de cacao: 200 g zahar, 25 g cacao, 100 ml lapte, 30-50g unt sau 250 g serbet de cacao, 50 g unt.
Glazura alba: un albus, 140g zahar pudra, 15 ml zeama de lamaie.
Framantati bine aluatul.
Le taiati in forma de cerc si le lasati maxim 10 min. la cuptor.
Dupa care pe fiecare puneti pe fiecare putina crema de ciocolata si il unim cu altul neumplut.
Le dati prin glazura de ciocolata (alba\neagra cu reteta mai sus) si dati gratar de ciocalata pe deasupra. :)
buuuuuuun.Si eu am facut de astea. :>
RăspundețiȘtergere